با ما همراه باشید

تکنولوژی

ارسال 1000 مقاله علمی به دبیرخانه کنگره بین المللی علوم و صنابع غذایی ایران

منتشر شده

در

آمل خبر(آمل نیوز)- قربانعلی مسافر / محمد احمدی دبیر علمی ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران در سی‌ویکمین کنگره ملی، ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران و سومین رویداد صدرا(صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی اظهار کرد: سی‌ویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران به همراه سومین رویداد صدرا(صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) اقدام بسیار بزرگی بوده که در دو روز برگزار می شود و برای این کنگره بیش از یک هزار مقاله از استان های مختلف کشور به دبیرخانه ارسال شد که تعداد 860 مقاله از سوی داوران پذیرش شدند، ۱۲۰ مقاله به صورت سخنرانی در ۱۶ نشست، ۷۴۰ مقاله به صورت پست‌های الکترونیکی در غرفه‌های نمایشگاهی و ۲۲۵ مقاله در مانیتورهای غرفه‌ها به صورت الکترونیک ارائه می شود.

احمدی با اشاره به برگزاری چهار کارگاه علمی تخصصی، افزود: مقالات در چهار مجله علمی پژوهشی داخل کشور چاپ می شوند و فناوری های نوین در علوم و صنایع غذایی و امنیت غذایی، فناوری های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی، فناوری های نوین در زمینه میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی، فناوری های نوین مهندسی کشاورزی، فناوری های نوین در شیلات و مواد غذایی و حقوق فناوری های نوین در علوم و صنایع غذایی و امنیت غذایی از محورهای کنگره است.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *