با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

تولید ۵۴۰ تن قارچ خوراکی در آمل

منتشر شده

در

آمل خبر (آمل نیوز) – زهرا فلاح/ سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل با اشاره به تولید 540 تن قارچ خوراکی در این شهرستان و توسعه مشاغل خانگی، گفت: توسعه مشاغل خانگی فرصت مطلوب را برای ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانوارهای روستایی و شهری فراهم می کند.

 

محمد هادی زاده در گفت وگو با خبرنگار آمل خبر، اظهار کرد: تولید قارچ خوراکی در این شهرستان توسط دو واحد تولیدی صنعتی با ظرفیت تولید حدود ۴۵۰ تن، یک واحد نیمه صنعتی با ظرفیت تولید حدود ۵۰ تن و ۱۸ واحد مشاغل خانگی با ظرفیت تولید حدود ۴۰ تن در سال انجام می‌شود.

وی با اعلام اهمیت توسعه واحدهای تولیدی صنعتی و نیمه صنعتی، افزود: تلاش داریم با ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم زمینه را برای گسترش و به‌روزرسانی واحدهای تولیدی فراهم کرده تا بتوانیم با افزایش تولید، کیفیت محصولات را ارتقا دهیم.

هادی‌زاده با اشاره به نقش مهم مشاغل خانگی در اقتصاد شهرها، تصریح کرد: توسعه مشاغل خانگی در زمینه تولید قارچ خوراکی فرصت مطلوب را برای ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانوارهای روستایی و شهری فراهم کرده است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل با تأکید بر جهش در تولیدات کشاورزی و تولید محصول قارچ، یادآور شد: جهاد کشاورزی از فعالیت‌های اقتصادی و مشاغل خانگی حمایت ویژه‌ای دارد.

هادی‌زاده گفت: تلاش شبانه روزی تولیدکنندگان و فعالان این عرصه با تداوم حمایت‌ها و همکاری‌های مشترک می تواند رشد و شکوفایی هرچه بیشتر بخش کشاورزی و تولید قارچ خوراکی را به ثمر آورد.

موافقت با صدور 3300 فقره سند اراضی کشاورزی در آمل

هادی زاده با اشاره به موافقت صدور بیش از۳ هزار و ۳۰۰ فقره سند اراضی کشاورزی از طریق سامانه حدنگاری اراضی کشاورزی(سحاک) در این شهرستان، بیان کرد: با توجه به تثبیت مالکیت و صدور سند زمین‌های کشاورزی، از ابتدای سال جاری تاکنون این اقدام از طریق سامانه حدنگاری اراضی کشاورزی(سحاک) انجام شد.

وی با اشاره به همکاری و موافقت سازمان ثبت اسناد و املاک برای صدور سند مالکیت زمین‌های کشاورزی آمل، خاطرنشان کرد: سنددار شدن اراضی کشاورزی با قانونی شدن حق مالکیت کشاورزان، جلوگیری‌ از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و حل اختلاف بین کشاورزان به حداقل می‌رساند.

سرپرست جهاد کشاورزی آمل گفت: سنددار شدن زمین‌های کشاورزی باعث ایجاد انگیزه فعالیت کشاورزان و ارائه تسهیلات بانکی مناسب برای توسعه کشت و زرع خواهد شد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *