با ما همراه باشید

تجارت

پیش بینی برداشت ۹۳ هزار تن سبزیجات از مزارع آمل

منتشر شده

در

آمل خبر(آمل نیوز)- قربانعلی مسافر /سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل گفت: حدود ۹۳ هزار و ۲۰۰ تن انواع سبزیجات از ۸ هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت خواهد شد.

 

محمد هادی‌زاده امروز در گفت وگو با آمل خبر، اظهار کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و تلاش کشاورزان امسال بیش از ۹۳ هزار و ۲۰۰ تن انواع سبزیجات از سطح ۸ هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آمل برداشت می شود.

وی با اعلام تنوع محصولات سبزی و صیفی، عمده سبزیجات تولیدی در آمل را گوجه‌فرنگی، خیار، بادمجان، فلفل، کدو و سبزیجات برگی دانست و افزود: این محصولات علاوه بر تأمین نیازهای داخلی شهرستان و استان، به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اعلام تولید محصولات با کیفیت و رعایت استانداردهای بهداشتی با نظارت مستمر کارشناسان بر مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات، تصریح کرد: آموزش‌های لازم نیز به کشاورزان ارائه می‌شود تا محصولات سالم و با کیفیت به دست مصرف‌کنندگان برسد.

وی با اشاره به حمایت‌های دولت و همکاری کشاورزان در افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی، بیان کرد: بیش از ۶ هزار و ۸۰۴ تن کود شیمیایی نیز در بین کشاورزان توزیع شد.

هادی زاده با اعلام اینکه کود شیمیایی شامل اوره، پتاس و فسفات بین کشاورزان این شهرستان در سه ماهه نخست امسال توزیع شد تا حمایت از تولید و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی انجام شود، خاطرنشان کرد: حمایت از کشاورزان و رونق تولید در اولویت جهاد کشاورزی قرار دارد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل بیان کرد: از این بین ۴ هزار و ۴۸۵ تن کود اوره، یک هزار و ۳۲۶ تن کود پتاس و ۹۹۳ تن کود فسفات بوده که با هدف تأمین نیازهای غذایی گیاهان و بهبود عملکرد محصولات کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

وی با اعلام اهمیت استفاده بهینه از کودهای شیمیایی، خاطرنشان کرد: کشاورزان باید با رعایت اصول فنی و توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی، از کودهای شیمیایی صحیح استفاده کرده تا علاوه بر افزایش تولید، از آسیب‌های زیست‌محیطی جلوگیری شود.

هادی‌زاده با اشاره به بازدید از باغ بلوبری و تلاش برای توسعه کشت این محصول کشاورزی، یادآور شد: از باغ بلوبری کشاورز قربانعلی در روستای تجنک برای حمایت از تولید و ارائه راهکارهای حل مشکلات تولیدکنندگان بازدید شد.

وی گفت: این کشاورز بلوبری را در مساحت ۱۸ هزار مترمربع با استفاده از ۱۱ هزار و ۳۰۰ اصله نهال بلوبری شامل سه رقم جول، لاکستی و اونیل کشت کرده و این باغ با سرمایه‌گذاری ۲۲ میلیارد تومان و بکارگیری چهار نیروی انسانی از سیستم آبیاری قطره‌ای و بستر کشت کوکوپیت و پرلیت استفاده می کند.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *