آمل خبر(آمل نیوز)- قربانعلی مسافر/ رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران با اعلام اینکه یک هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید میشود، گفت: ۶۰۰ تن تولید گوشت مرغ مازندران روزانه به استان تهران ارسال میشود.
امیر میران آملی در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات، اظهار کرد: یکی از موارد مهم در تولید مرغ بحث سطح اشغال مرغداری ها است که در مازندران به دلیل کمبود زمین، آب و هوای مطبوع و حضور همسایه های استانی عرصه برای توسعه فیزیکی فضای پرورش مرغ و تولید گوشت سفید تنگ شده است.
وی افزود: براساس قانون وزارت جهاد کشاورزی در گذشته ۲۵ درصد زمین اجازه ساخت برای مرغداریها را داشت ولی با تلاش فراوان در شورای ملی، استانی و شورای گفت وگو هم اکنون سطح اشغال برای تولید گوشت مرغ در مازندران به ۴۵ درصد رسیده است.
میران با اشاره به بحث قیمتگذاری گوشت مرغ، تصریح کرد: قیمتگذاری در این بخش دستوری است و تلاش زیادی داشتیم تا قیمتهای دستوری را برداریم ولی موفق نشدیم و از دولتمردان انتظار داریم تا در زمینه افزایش قیمت گوشت مرغ تصمیمات جدی داشته باشند.
رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران با اعلام اینکه هفته گذشته در زمینه قیمت گوشت مرغ تغییرات کوچک داشتیم، بیان کرد: براین اساس همه مسؤولان کشوری و استانی برآن شدند که چرا قیمت مرغ گران شد.
وی با اشاره به عوامل اثرگذار همانند اعتصاب رانندگان، کمبود نهادههای دامی، جنگ ۱۲ روزه و گرمای هوا در بازار مرغ، خاطرنشان کرد: ما معتقد به عرضه و تقاضا در بازار هستیم و در جنگ تحمیلی رژیم غاصب اسرائیل حدود ۱۰ روز نتوانستیم جوجه ریزی درست داشته باشیم ولی بلافاصله در آینده نزدیک به تعادل رسیدیم.
میران با اعلام اینکه مازندران بخش عمدهای از مصرف مرغ در تهران را تأمین میکند، ادامه داد: روزانه یک هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید میشود و بعد مازندران با فاصله زیادی شاهد تعقیب استان گلستان هستیم البته استان گلستان با توجه به در اختیار نهادن زمین مطلوب و به روزرسانی درحال رساندن خود به استان مازندران است.
وی با اعلام اینکه از بین تولید یک هزار تن گوشت مرغ مازندران، ۴۰۰ تن آن در داخل استان مصرف شده و ۶۰۰ تن به دیگر دیگر استانها به ویژه استان تهران ارسال می شود، گفت: با توجه به اینکه عمده تولید مرغ مازندران به تهران میرود نگاه وزارت جهاد کشاورزی به مازندران خاص و ویژه است.
وی با اشاره به اینکه مسؤولان نباید در برخوردهای خود ضد تولید و علیه آن باشند، گفت: مازندران از لحاظ تولید جوجه یکروزه نیز در کشور سرامد است و ۱۶ درصد جوجه ریزی کشور از آن استان مازندران است.